29 januari 2016

Badkamer - eindresultaat

Onze badkamer is een DIY (do it yourself) project met producten van Ikea en Grohe - de meeste online gekocht. We hebben gewerkt met inspiratiebeelden gevonden op het internet, zoals dit hieronder:


Qua oppervlakte is onze badkamer niet heel groot, dus een ondiep meubel met opbouwwastafels was de perfecte keuze. De kranen zijn inderdaad hoger dan bij een normaal meubel, maar dat stoort ons niet en zijn we al helemaal gewoon. Voorts hebben we een inloopdouche (met afvoergoot ingewerkt in de vloer) en een hangtoilet. Het meubel komt van Ikea, waar we zelf de openingen voor de afvoer hebben uitgezaagd. Het was vaak meten, nameten en dan toch nog onzeker de beslissing nemen i.v.m. de hoogte van de kranen en afvoeren, maar het eindresultaat vinden wij wel geslaagd. En het is enkel voor de foto dat er zo weinig rommel in staat uiteraard :-).
5 opmerkingen:

 1. Hey Inge, heel mooie badkamer inderdaad! Zijn jullie tevreden met jullie zonnepanelen en de voorwaarden van jullie groepsaankoop? En nog een extra vraag :-) : Welke aanpassing of maatregel die jullie genomen hebben heeft de grootste impact op jullie energie verbruik. Ikzelf wil graag verbouwen (niet bouwen), maar weet niet zo goed hoe eraan te beginnen. En vooral waar ik de prioriteiten moet leggen. Het doel is om een ben-woning te hebben. https://blog.eneco.be/besparen/ben-woning/ Bedankt voor de info!

  Gunter

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow ziet er goed uit hoor! Veel succes nog verder!

  www.costaff.be

  BeantwoordenVerwijderen