Wie zijn wij?

Wij zijn Inge en Manu uit de gemeente Huldenberg die een nieuw avontuur beginnen, namelijk het bouwen van onze eigen woning. Huldenberg is een gemeente met vijf deelgemeenten in de provincie Vlaams-Brabant. Na vijf jaar in Canada gewoond te hebben, kiezen we resoluut voor een betaalbare lage energiewoning gebouwd in houtskelet. Een goed geïsoleerde woning in combinatie met technieken van hernieuwbare energie lijkt ons de beste keuze om een kwaliteitsvolle woning te bekomen die de test van de toekomst kan doorstaan. De bedoeling van deze blog is dan ook om andere mensen die voor houtskelet (willen) kiezen te informeren aan de hand van onze ervaringen. Je kan steeds een reactie laten op onze blog of ons een mailtje sturen als je vragen of opmerkingen hebt.


4 opmerkingen:

 1. Hello Inge en Manu,

  Ik kwam via google op jullie blog terecht. Leuke bouw, het ziet ernaar uit dat alles goed is verlopen tot nu toe.

  Ik heb een website die jullie misschien wel zal interesseren : http://www.happybouwen.be.

  “De Tripadvisor van de bouwsector”, zo werd mijn website door Trends magazine omschreven. Bouwers kunnen de bouwbedrijven waarmee ze werken beoordelen, toekomstige (ver)bouwers vinden via de zoekmachine de beste aannemer of vakman in hun streek. De website heeft maandelijks reeds meer dan 10.000 bezoekers en telt reeds 1.800 (gecontroleerde) beoordelingen. Ik ben ermee begonnen na mijn eigen, moeizame bouwproject.

  Ik hoop dat jullie dit initiatief nuttig vinden? Indien ja, zijn jullie bereid jullie ervaringen ook op mijn site te delen? Zo helpen jullie toekomstige (ver)bouwers en goede bouwbedrijven (en ook mijn website, die zich nog steeds in een opstartfase bevindt).

  Om het jullie gemakkelijk te maken heb ik jullie bouwpartners reeds op mijn website toegevoegd. Zo kost het jullie slechts enkele minuten. Gewoon zoeken op naam, en het evaluatieformulier invullen.

  Alvast bedankt!

  Dries

  Andere zaken die me helpen :
  - een facebook like (www.facebook.com/happybouwen)
  - een link naar mijn website ergens op jullie blog?
  - praat erover om je heen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Manu en Inge,
  Ik bereid momenteel voor VRT een nieuw televisieprogramma voor rond bouwen en verbouwen. Zou ik jullie eens mogen contacteren voor meer informatie rond jullie project?
  Alvast veel succes gewenst en met vriendelijke groeten,
  An Bruyninckx
  www.een.be
  an.bruyninckx@vrt.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Houtskelet is de toekomst! Knappe blog.
  Doe zeker mee aan onze wedstrijd -beste bouwblog-.
  https://www.raamwinkel.be/nl/blog/wedstrijd-beste-bouwblog-2016

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Inge en Manu!

  Wauw! Namens Zimmo alvast veel succes! Jullie doen dat goed!
  Zien jullie het zitten om mee te werken aan een blogartikel rond jullie project? Zo kunnen jullie dienen als inspiratie voor velen.

  Let me know en mail me!
  Yannick (yannick@zimmo.be)

  www.zimmo.be

  BeantwoordenVerwijderen