09 december 2014

Wat men kan op 1 dag...

Voor de mensen in dienst bij onze aannemer was het vandaag een lange dag... 's Ochtends vroeg zijn we gearriveerd met verschillende ladingen die samen ons huis vormen en bij het schrijven van deze blogpost zijn ze nog steeds aan het werk. Gelukkig geeft de werfkraan genoeg licht, vergelijkbaar met een klein voetbalstadion. De mensen die passeren gaan zeker verschieten - net zoals wij trouwens - want op 1 dag heeft men ons huis volledig in elkaar gezet. Wie denkt dat we volgende maand al kunnen verhuizen, heeft het spijtig genoeg wel mis. Het zware werk - voor ons althans - moet nog komen aangezien we de technieken en afwerking voor eigen rekening nemen.

2 opmerkingen:

  1. Dat is een indrukwekkende dag hé.. Allez, dat was toch zo bij ons. 's Morgens staat er niets, 's avonds staat het huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai! Dat is een prachtige weergave van de realiteit. De korte bouwtermijn is echt één van de voordelen van houtskeletbouw. Een goede voorbereiding en een uitstekende organisatie zorgen ervoor dat de constructie op de bouwwerf sneller verloopt en minder afhankelijk is van de weersomstandigheden.

    BeantwoordenVerwijderen